Dag 7 - Dethär vill jag ha.

Ganska mycket! Vill ha sommar nu, med sommarjobb och ledighet.
Vill "ha" min resa till London. Vill ha en plats på utbildningen jag vill gå på i Uppsala. Vill ha ganska mycket just nu, men det vill vi väll alla.

Men jag vill någon gång i framtiden även ha en Fransk Bulldog! Så jäkla söt!

Dag 6 - En nytagen bild på dig, ett vanligt ilägg

Tar inte så ofta kort på mig själv, men det senaste tror jag var i samband med hundradagarsfesten i februari, då man tog några sällsynta egobilder!

Först får ni ett vanligt inlägg dock. Har haft en riktigt mysig helg, den första på länge där man bara fick ta det lugnt, vilket gör att den har känts som aldelles för kort. I fredags så skyndade jag mig till Uppsala efter skolan, och jag kom fram lagom när hjärtat hade handlat klart! I fredags så åt vi (hemlagat ofc ;) ) potatisgratäng, kött med vitlöksmarinad, sparris och bearnaisesås! Riktigt gott! TIll efterrätt åt vi glass med topping! Sedan kollade vi på "Love and other drugs", vilken inte var lika bra som jag mindes den men ändå.
Lördagen spenderades en stund på stan, i tvättstugan och sedan på kvällen så bara tog vi det lugnt igen. Den här gången frossade vi i hemmagjord (glutenfri)pizza! Till det så var det självklart bearnaisesås och sedan några skivor mozzarella! Provade en ny form av pizza nu - kyckling och champinjoner! Det var riktigt gott, men den gamla goa vitlökssalamin ska inte underskattas! Det var en helt fantastisk helg och jag fick även in lite plugg till religionen, vilket jag kommer fortsätta ikväll när jag kommit hem. Sitter fortfarande och väntar på pappa i stan!

Har dessutom skickat in till högskolan nu, men är inte tillräckligt modig att dela med mig av alla val än! Kanske dessutom ändrar någonting ikväll, gillar faktumet att jag har chansen. 

Pusshej!


Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag. + Dag 5 - En bild från en tid du saknar.

Eftersom att "Dag 4" kommer att gå fort så slår jag ihop dem.

Okej, så här fixar jag min inför en vanlig skoldag:

* Kliver upp, äter frukost, borstar tänderna, bäddar, packar väskan och sen åker jag.

Klart!

Och så dag 5.

Högstadiet! Men skulle absolut inte byta ut någonting jag har nu för att komma tillbaka dit. Minns bara att vi var så sjukt störda, så jag skulle vilja ha mer tid med det gamla gänget för vi hade så många roliga stunder!


Dag 3 - En låt med många minnen.

Jag vet att många dagar nu kommer att dyka upp på rad, men jag har helt enkelt inte haft en tanke alls på webben under helgen!

Dessutom så tycker jag att det här är svårt, för att jag 1) är ung, så kanske inte har så många minnen än som man tänker på när man ska skriva just såhär. 2) Jag oftast kopplar en låt till en sak, inte fler. 
Därför tänker jag lägga ut en låt som helt enkelt har en speciell betydelse.
Tyvärr fungerar den inte för uppspelning på blogg, men ni får gärna titta in på youtube ändå.



Dag 2 - Bloggfavoriter.

Vet att det egentligen skulle kommit ett svar på den frågan igår, men jag glömde! Don't be mad. Menmen, mina bloggfavoriter är (of course, vänner) och sedan ex. twilightsweden.se etc, så jag kan hålla koll på mina små filmer och böcker.

Annars:
Tine, Sofia, Mathilda, Beccis, Denice.

Lista!

Tänkte, som ett försök att kanske få lite mer regelbundna inlägg (och även ett liiitet tidsfördriv då och då) köra någon slags lista, då man gör ett inlägg om dagen. Känner dock mig själv väl, så det kommer säkert bli någon dag när man inte skriver ett, och två en annan dag, men då har jag iaf ett kort avbrott att syssla mig åt om kvällarna! Så jag börjar nog idag, med en "20-dagars lista" som jag hittade. Så, here we go guys:

Dag 1 - "Tre saker du inte vet om mig"

Hmm.. den här kan vara svår, speciellt eftersom att jag inte har så många läsare och ni som väl läser känner mig väldigt väl. Menmen, ska väll ge mig på ett försök i alla fall. Kommer säkerligen inte bli några stora saker, men it's something!

1. Jag älskar "The Hunger Games" böckerna, och är även ganska förtjust i filmerna.

2. Jag är fullkomligt värdelös i Geografi, om ni inte tror mig kan ni fråga de allra flesta, speciellt Erik. (men tror inte någon tvivlar ;) )

3. Jag har en nalle, som (dock utan att den gjort någonting speciellt) jag kallar min maskot! (Har hängt kvar sen jag fick den av pappa på ett MC-konvent i ung ålder.) Det är en Mc-björn, med en "Harley Davidson"skinnjacka och skinnstövlar, och han heter "Kick-start" <-- ett namn han faktiskt hade när jag köpte honom.

Så.. där var mina kanske inte alltför djupa, men ändå lite roliga kanske, sanningar! Hejsvejs för ikväll!

Hejsan svejsan!

Nu är man hemma igen efter studentkryssningen, och den var.. well. It was something. Hade både mycket bra och mycket galna stunder. Hade en wunderbar time med mina ladies, samtidigt som jag ångrar några saker. Men det var kul och jag lyckades även få med lite inköp tillbaka till land. MWAHAH! Var fantastiskt kul att se Joel!! Har inte träffat honom sedan innan jag träffade Erik tror jag.. så typ, juni kanske? Menmen, allting var jätte kul men jag har aldrig någonsing längtat hem så mycket som "dag 2". Man nästan räknade timmarna. Därför var det väldigt väldigt skönt när Erik hämtade mig i Västerås och tog med mig tillbaka till Uppsala. Idag så sov jag halva dagen och nu installerar jag lite nya sims som jag lånade av min kusin. Ikväll ska vi äta god middag och bara ha det mysigt, sedan är det snart helg och då är det fullt upp!

Kram!

RSS 2.0