Home

Lämnar Stockholm och en bra dag och bra föreställning på Dramaten! Sitter på tåget hem nu och njuter av musik och vetskapen att jag snart får lägga mig i en skön säng med gulligt sällskap :-*

And I'm feeling good

Sitter här och har det pretty damn good alltså. Är färdig med min engelska läxa, är klar med matten och redo att repetera. Har hittat fakta till religionen, är på slutspurten på projektarbetet och har kommit igång lite med upplysningen. Allt detta (utom engelskan) gjordes i skolan också så ikväll är det bara fritid! And it feels good. Real good! 

Nu sitter jag här med en yollibox (eller ja, jag satt. Har redan hunnit äta upp det bottenskrap som jag sparat till en bra kväll - dvs ikväll!) och min nya telefon :) Införskaffade den i helgen tillsammans med Erik som köpte en likadan! Passade på när jag skulle förlänga mitt abonnemang nu. Så har suttit i helgen och försökt fippla med den och ställa in den så den passar mig, och ikväll fortsätter jobbet med att få in all musik och foton som jag älskar så innerligt! Snart ska även nummerflytten vara klar, så slipper jag springa runt med två telefoner. Så ah, just det - inte för att så många brukar smsa mig - kan hända att det är lite svårt att få tag på mig under ett x-antal timmar medans numret flyttas till nya telefonen. För då ligger det numret i en "slags" vila, så antingen får man be om mitt tillfälliga eller kontaka mig på facebook, men det klarar ni nog av! 

Utom att jag köpt en ny telefon i helgen har jag även sett Django Unchained, träffat mina syskon på fars sida + respektive. Blev en liten mysstund på stan och sen åkte vi alla hem till storebror och åt spicy hot, till och med fadern bestämde sig för att följa med. Så trots en kort visit till västerås på endast ett bar timmar blev det bra! Fick ju träffa syskonen och sen se biofilmen i min favoritsalong i uppsala <3

Sedan fick jag läsa min lilla 50 shades of grey som jag också älskar innerligt. Min julklapp från Erik som jag inte hunnit börja med förrän nu! Love it very much so far!

Men nu ska jag gå och njuta lite mer av telefonen (: Imorgon kommer förmodligen mitt skal hem så då ska ni få se på en vacker kreation!
 

God jul och gott nytt år alla!

God fortsättning dessutom. Nu är halva januari månad passerad. Och ännu har jag inte sagt vad jag har haft för mig på jul och nyår!

Julafton spenderade jag i Uppsala, hemma hos Eriks föräldrar med hans syster och svåger. Vi såg Kalle Anka, åt middag, öppnade julklappar och spelade TP. På juldagen for jag och Erik upp till dalarna för att ha en jul med min släkt på mammas sida. Det började med en julmiddag för hela tjocka släkten där på juldagen, och sen på kvällen så gick jag ut på krogen med erik, min syster, kusin, morbror, morbros fru, "platskusin" + hans polare. 
Det var helt okej, även om det blev en hel del missförstånd och svärord, bråk, spyor och tårar. (Haha nej, jag är inte skyldig till allt detta - har faktiskt aldrig någonsin kräkts på fyllan, planning on keeping it that way.)
Som tur är så redde sig missförstånden ut sig och bråken var inte så allvarliga. Dagen efter så hade jag en bakis madde och en bakis Erik, vilket var ganska roligt att se. Förlåt hjärtat <3.
Jag var pigg som en lärka. Spenderade den dagen hemma och tog det lugnt bara med mormor, bella, Erik & vovvarna! Såg lite på tv och mös med ost och kex (tror jag, kan även ha skett på torsdagen...)


På torsdagen for ovannämda till kupolen med Erik som designated driver! Hittade inte så mycket faktiskt, ett riktigt dåligt utbud i år! Fick med mig en eller ett par saker åtminstone. På eftermiddagen åkte vi ungdomar tefat, någonting som jag inte gjort på länge. Svinläskigt, kallt, blött och ibland smärtsamt - men totalt värt det! Våra nyinköpta tefat är 1) rött som arsenal och 2) svart som AIK. Erik hijacked arsenal. 

På fredagen var det hemfärd till Västerås sen åkte vi till Uppsala på lördagen. Tillbaka till Västerås på måndagen för nyårsfirande hos bästa Hanna! Där fick vi sällskap av en hel del sexbomber, bland annat Malin, Jonatan, Robyn & Linnea! Nyår bjöd också det på lite missförstånd, bråk och tårar & lätt uppskrämda ungdomar när raketerna flög mot folksamlingen! Men jag hade ett bra nyår och firade åtminstone tolvslaget med hjärtat mitt och världens bästa vänner! Kunde inte ha blivit ett bättre tolvslag faktiskt!

I stort sett hela resten av veckan spenderades i Uppsala med lite diverse aktivititer. Firade fem månader med erik, åt middag med hans syster och svåger och åkte till strängnäs och träffade hans äldsta syster med familj för första gången! Nervööööst som sjutton, men väldigt trevliga allihoppa och två dundersöta katter! Sedan dess har ju skolan börjat och ingenting speciellt intressant har hänt.

Puss!
 

Balen! Från vänster; Freja, Hanna, Sofia, Robyn, Mathilda, Anna & Fredrik J!
 

Jag och Freja på balen!


Jag och Erik har vår egna lilla julmiddag den 23 eftersom vi ska ha en sådan busy week framför oss! Oxfilé, potatisgratäng, sparris & lite cider att åtnjuta till maten!


Hjärtat plockar julklappar hos föräldrarna!


Lite osäker på namn där.. men min "bonus"kusin Marcus med sin polare över hela sig.


Min man 1&2! <3


Erik och jag har vår egna försenade nyårsmiddag och börjar i och med den vår nedkoppling inför skolstart & jobbstart!Erik har på sig sin nyinköpta tröja från kupolen som jag önskade att han skulle köpa! Snäll karl <3

Mattedejt

Har pluggat matte i stort sett hela eftermiddagen, blev klar kring halv sju kanske. Då hade man varit i fullgång sen halv fyra (med avbrott för hemfärd.) Ligger åtminstone inte efter nu längre! Är bara vissa tal & områden man inte förstår som man fortfarande har ogjorda, men imorgon är det bara några tal på planeringen så jag ska nog hinna med dem + att be om lite förklaring! Nu är det att plugga engelska och en skypedate som står på agendan. Hejsvejs! Ikväll får ni mitt färdigskrivna inlägg om julen! Skrev klart det för fem minuter sen haha! Hörs! 
 

För lat för att rotera bilden, åtnjut lite derivata av e!

När saker går bra

Hejhej! Idag blev en bra dag trots att morgonen inte visade några tecken på det. Träffade Linus för första gången sen han hade sin uppkörning så fick reda på att han hade klarat den, grattis så mycket till körkortet! Sen fick jag reda på att Mathilda klarade sin uppkörning idag så hon sitter också med körkort nu. Sedan så kom jag ikapp lite i matten med saker som jag missat när jag var sjuk, jag fick även mitt betyg i psykologi som jag är riktigt nöjd med. Tänkte köra ett lite längre inlägg senare om vad julen har bjudit på för de som är intresserade! :-) god fortsättning!

Här är en bild på gosegrisen! :-)


RSS 2.0