Halv åtta hos mig!

Har nyss varit och inhandlat mat tills på lördag, då mina foxy ladies kommer hem till mig för en variant av "halv åtta hos mig!". Hoppas man inte bränner vid någonting bara! Haha


Utklädnadsshow!

Idag bjuder skolan endast på en utklädnadsshow, så inga lektioner för mig idag! :) Klockan fem är de konsert med kören så får spendera dagen hemma hos Madde! Hoppas utklädnadsshowen är rolig. Den börjar 10 och vi kommer vara där typ kvart i 9 så förhoppningsvis får vi schyssta platser.


Bjuder på en fin bild från när vi firade ms. Hedlund som, FYI, inte gillar Justin Bieber.


My bad

Vi börjar 1220, inte 1130. Mybad.

Skolan är underbar

oh, sweet irony!

Kom till skolan klockan 8.20 idag eftersom att min kära farfar skulle vara i stan klockan 8.30.
Så jag förberedde mig på att sitta och göra ingenting till klockan 10.20. Nu får jag reda på att första lektionen är inställd. Det innebär att jag inte börjar förrän klockan 11.30. Då ska jag bara lämna tillbaka min italienska bok.
Sedan är nästa lektion i farten vid 13.10 och sedan är det slut för dagen klockan 14.10
Gud så oerhört roligt. Så jag kommer alltså att vara ensam i skolan från 8.20-11.30 om jag inte får tag på min lilla Linnea. Gud så hemskt underbart.

Halv ett..

.. Är vad klockan är just nu. Nu har jag pluggat matte hela kvällen. Så nu har jag åtminstone gjort mitt bästa! Nu ska jag sova och längta efter att morgondagen är över


Nervös

Är sjukt nervös, orolig och stressad inför morgondagens matteprov. Har gått på varje genomgång vi haft möjlighet till och arbetar på lektionerna. Haft hit min snillesyster hela vägen från Linköping för att hjälpa mig, och hon ska även titta förbi ikväll för att hjälpa mig ännu mer. Öppnade en kopia av ett gammalt prov idag och fick en känsla när jag såg det som jag aldrig fått förut. Tittade på talen och allting kändes hopplöst. Vet inte vad jag ska ta mig till känns som att kunskapen som fick mig genom dessa år hittils med högsta möjliga betyg bara försvunnit. Som om hjärnan bestämt sig för att min kvot för matte var fylld. Oerhört schysst.

Den här sötisen fick mig att glömma verkligheten en stund. Puss! <3


Paus

Storstädning av rummet är vad jag åtagit mig idag. Nu har jag paus som jag spenderar med en vattenflaskan och chokladpudding i en sackosäck ca 30 Cm från tvn. Pausunderhållningen idag är bridget Jones dagbok! Underbart att ha ett rum som även har ett vardagsrum <3.


Oh dear lord

Är sjukt nära att kissa på mig eller något. Håller på att få panik på filmen.
Internet hjälper .. Inbillar jag mig. Försöker få kontakt med kära Linnea Hedlund men hon bojkottar mig. Love you all - tänkte de var bäst att nämna utifall jag får en hjärtinfarkt. Åh min Gud. Jag är rädd. Borde verkligen inte se film själv . Triggar bara upp mig . Hehe :( jag mår inte bra


Woman in black

Har listat ut hur jag får in filmerna från ett USB på mitt Playstation 3, så har spenderat kvällen med att njuta av "the kids are all right" och nu ser jag på woman in black. Passar på när det är rätt färg på himlen liksom. Ljudet försvann från mitt ps3 dock, fick ett meddelande om att ljudfilen inte är tillverkad för uppspelning på sådant system eller något. Jaja, vad ska man göra? Får njuta av den på datorn istället. Har redan varit nära hjärtattack några gånger p.g.a överraskande ljud haha. Filmen har knappt börjat än.


Grattis!

I alla mina (förmodligen enligt andra) ytliga problem så har jag glömt att en av mina favoritskådespelare (dock not at the moment) fyller år!! Happy freaking birthday Robert Pattinson! 26 år idag! aging like a boss


Hunger Games, Catching Fire and Mockingjay

Började läsa hunger games-trilogin i tisdags kväll och lästa ut den i går förmiddag. Det tog alltså fem dagar (vilket FYI är lika lång tid som det tog för Josh Hutcherson som spelar Peeta i filmversionen.) Var allvarligt deprimerad igår efter att jag läst ut den, hade ont i magen och hjärtat och ögonen tårades. Kunde sitta och göra någonting helt annat när jag plötsligt började grina. Slutet var i stort sett perfekt, men det krävde att jag läste slutet ca 5 gånger innan jag själv insåg det. (ja, de fem gångerna + typ 5 filmer och lite själv rannsakning och en hel del tårar). Personligen tror jag mest att jag mådde dåligt över att hela skiten var slut, inte över själva slutet. Nu längtar jag tills den kommer på DVD och tills nästa film dyker upp på bio. Det ryktas (har inte hunnit undersöka saken än) att både "catching fire" och "Mockingjay" ska bli två filmer var! Vilket innebär att de kan inkludera mer från varje bok! Hoppas verkligen att alla underbara detaljer komma med. Vet redan lite saker som jag verkligen tyckte de borde ha haft med i första filmen, men jag är väldigt nöjd ändå. Hoppas att min acceptansen att allt det här håller i sig, och ursäkts fö detta långa (och sinnessjuka) inlägg.


Im slow but you like it

Har blivit en riktigt dålig uppdatering på sista tiden, ber om ursäkt lovelies. har flera olika orsaker, har bojkottat internet (på fritiden) åtminstone typ Facebook och liknande. Sedan har det vart väldigt känslosamma veckor nu för några kompisar och det är klart att man själv inte mår toppen då. Men, förhoppningsvis kanske jag kommer ihåg att uppdatera i framtiden! :) på fredag drar jag till Linköping!! Suck on that ;)


RSS 2.0