Go kväll!

Imorgon får jag spendera kvällen med två underbara personer, och på lördag med ett helt gäng underbara personer! Menmen fredag först, och det är någonting jag sett fram emot mycket! Det var på tiden att hitta på någonting med Linnea och Beccis!

För övrigt så var jag på Västerås nya Amerikanska restaurang, Little America! Sjukt gott och väldigt mysigt. Såg ut som ett typiskt 50-tals hak och de åkte på rullskridskor!

Här får ni också mitt nya favoritcitat.
"Love is giving chances, when there's no more chances left to give."


Fredag (so far)

En helt okej fredag för att vara ärlig. Matteprov på två timmar var det enda jag hade att klaga på.
Ingen jag talade med klarade MVG uppgifterna, vad säger du då Beccis?
Skoldagen avslutades med att se färdigt Romeo and Juliet på Engelskan. Helt okej faktiskt, även om den var från 68. Fanns lite ögongodis även då! ;)
Quidditch i ljushallen mellan Rudbeck och Carlforsska efteråt med bl.a. The Heroics som pausunderhållning.
Inte det mest seriösa som anordnast i skolan, men underhållande var det. Vem vill inte se ett gäng ungdomar springa omkring med kvastar mellan benen?
Den bästa överraskningen var när en viss bonde visade sig vara en tävlande! (visserligen från Carlforsska, men man tager vad man haver ;) ).

Gills jag som en förrädare om jag hejade på den andra skolan i smyg? Haha.
Snart beger jag mitt till friskis för ett mysigt pass :)

Som avslutning presenterar jag denna underbara låt, för att ringa in helgen!


Tips

Någon som har tips på hur man får bort en sovande pappa från soffan i (mitt) sovrum? Utan att han förvandlas till en tjurig och grymtande gubbe dvs, för jag lyckas aldrig. Det blir mer och mer frustrerande varje gång (y)


Myshelg

Hade en mysig helg i Dalarna! Tränade på låtarna till bröllopet och nu börjar jag känna av nerverna.. Rösten kommer vara darrig och jag kommer inte sjunga nå bra alls!! Menmen, jag hade en trevlig helg iaf!


Fredag

Idag började jag tolv, en mycket välkommen sovmorgon! Efter skolan så spenderade jag kvalitetstid med Sofia på biblioteket! Vi tog en fika, pratade böcker och om framtiden! Det var mysigt eftersom att det inte är ofta jag gör sådant med henne längre! Tack för stunden Sofia! :) hoppas jag hinner med tåget nu ;)


Uppehåll

Ursäkta det lilla uppehållet (inte för att någon bryr sig) ;). Har varit inne i en one tree Hill fas! Plöjt igenom fem säsonger sen sportlovet, två avsnitt kvar på femte, beställde även hem säsong sex så den dyker nog upp i brevlådan snart! Sweet. För övrigt så hoppas jag på att underbara breaking dawn trillar ner i min brevlåda under dagen, i sådana fall blir det en underbar kväll!! Fick just reda på att jag fick ett MVG på italienska provet , oerhört skönt! Var väldigt nervös och kände en oerhörd press inför det här provet då det här läsåret inte började så bra.. Men nu när jag har fixat ett MVG prov så har jag fortfarande chans på det i slutbetyg så alla läxförhör gått sjukt bra. Ursäktar detta snack om skolan, men detta var en väldigt god nyhet!


RSS 2.0