sista rycket

har precis packat klart. Ska dubbelkolla allting nu, klä på mig och sen åka till uppsala.
Hoppas att jag inte är ett alltför tråkigt sällskap i helgen, har känt mig väldigt hänging och seg idag.
hoppas det är en engångsgrej och att jag mår bättre imorgon. 

Ha ett förbaskat trevligt lov allihoppa!



Pluggdejt

Hade pluggdejt med Linnea och Robyn idag och det kändes bra! Lyckades hjälpa dem klart med två uppgifter var och även nästan skriva färdigt mitt tal till nationella. Frivillig korrektur läsare? Någon? ;-) det var kul att se tjejerna igen. Imorgon ska jag få träffa min underbara man igen!! :-) ska bli superskönt :-D (om inte farfar bestämmer sig för att han INTE vill skjutsa mig, vilket det nästan lät som idag. Trevlig kille!) nu känns det som att sängen kallar. Imorgon blir det plugg och att packa som gäller. Kul jul.

Erik och Al Pitcher från igår. Sorry love, let me know om du inte vill ha några bilder publicerade :-*


Lov och roligheter

ja, första dagen på lovet firas in genom att tvätta (wohoo!) tredje maskinen ligger i just nu!
Har precis kollat lite priser för att spendera en vecka i London och har kommit fram till att det inte är så farligt!
Skulle kunna rulla iväg nu om jag inte vill shoppa någonting där, men känner för att ha en hel del pengar med mig att leka för ;-) Har velat åka till London i typ evigheter, i tvåan planerade jag och tjejerna att åka dit NU, men nja så blev det inte :) ska se om de fortfarande ens är intresserade! Ikväll ska jag och Erik gå på Al Pitcher, och det ska bli riktigt roligt! Wiho! :-) 

Nu ska jag fira med nyaste avsnittet vampire diaries medans håret torkar! :)

*
This was one fine-ass cake, dont you agree Beccis?

Fredag, lov, millenium två!

Jajjemen, nu är det lov! Sjukt skönt, och det ringer jag in genom att sitta på systerns jobb och chilla bara :-) millenium två spelas i högtalarna och jag känner lite nostalgi.

Höstlovet firas med att plugga samhäll all ledig tid, en extra pluggdag med mina vackra tjejer och sen Erik i flera dagar, om allt går enligt planerna! :-*

Nu ska jag njuta av bra musik. Tack och bock.


Skolan så som den var förut

Ja, har varit utan dator hela veckan, Och inte bara det. Har inte fått något sms med mitt ordernummer vilket innebär att den antingen inte är registrerad än eller att de glömt smsa mig. I vilket fall som helst är jag ganska sur.

Hade psykologiprov igår och skrev hela provpasset så att pennan glödde. Texten blev slarvigare och slarvigare för jag var så orolig att jag inte skulle hinna färdigt. PMet gjordes klart igår också! Idag blir det nog lite kultur och idéehistoria och lite förberedelser inför nationella.

Vackra blåmärke!


Problemlösaren

Pratade med Högskoleprovs ansvarige på mdh för att kolla om mitt leg var giltigt, och jodå det skulle fungera! :-)

Har även lämnat in min käre vän Mac på lagning för han har bestämt sig för att strejka på vissa tangenter.
Nu känner jag mig aningen lugnare efter att man tagit tag i några problem.
Ska plugga psykologi idag när jag kommer hem. Har jag tur kanske Sofia vill skicka sina frågor till mig.

Snart får jag träffa Erik! Ska bli så skönt!!


Simba!


Säkerthetskopiera

Sitter och säkerhetskopierar vad Som känns som en jäkla massa filer just nu. Min dators tagentbord har valt att sluta fungera på vissa tagenter, så den måste lämnas in. Ganska svårt att skriva ett arbete av hög kvalité utan någon punkt, eller bindestreck för den delen. Så, imorgon är planen att datorn ska lämnas in så den kanske är färdig till nästa vecka :-) bra att ha när man pluggar inför provet! :-) ska göra mitt bästa hemma här framför stationära.

Ska fortsätta min Skype date med hjärtat nu :-*


Såhär många bilder har jag!


Kan vara höjden av löjlighet

Väntar på att matten ska börja nu! (som jag som sagt inte är BFF med at the moment) fick höra av Linus idag att det KANSKE är fest hos Joel på fredag, så himla härligt om det är det! Har inte sett killarna på vad som känns som år och dar! Ska klura lite och se vad som passar in i planerna :-)

Mår inte alls bra idag faktiskt, känner mig nedstämd och konstig och har dåligt samvete över småsaker och saker som jag inte kan göra någonting åt. Oroar mig och bävar inför saker som ännu inte hänt. Ja, en lagom kass dag alltså. Och i det här sinnestillståndet ska jag försöka lära mig religion ikväll. Önskar mig själv lycka till.


Mina fina vänner!


Tjoohoo!

Fått tillbaka betyget på reportaget nu och måste säga att jag är riktigt nöjd faktiskt! 
Så här ser första sidan ut for all you suckers that care :-) 



Sitter och skype:ar med världens bästa kille nu! :-) :-* Skönt att se honom såhär ibland även om det bara är en kort stund!
Ikväll har man pluggat religion hela kvällen och lite engelska, imorgon blir det mer religionsplugg all night och förmodligen panikplugg på onsdagmorgon innan provet! Skit nice, inte!

Hänger inte med i matten heller, men man får väll sluta ha så höga krav på sig själv så släpper kanske blocken lite :-) Ska hålla tummarna för mig själv haha! Höstlovsveckan kommer bestå av matteplugg och att komma ikapp med lite grejjer man missade när man var sjuk. Längtar som en besatt till det där jävla lovet. Sova ikapp, umgås med vänner och träffa Erik! Kommer blir hemskt skönt! 

Nu ska jag fokusera på att skypea med karln :-* see you! :)

Efter ca 6 timmars plugg

... så förtjänar man väll en paus, eller? :)

Önskar det vore så väl! Nu är det on to the next task! Vilket är att packa tills i helgen :-) måste ha med mig allt möjligt, då det är 50-års fest och lite andra diverse roligheter!
Känner mig åtminstone färdig med Staden och framtiden + KuHi övegripande ämnet, för kvällen! Ska fippla lite mer imorgon på lektionen, som jag bestämt mig för att gå på. (eller ja, som farfar bestämt sig för att jag får lov att gå på. He's my ride.)

Imorgon så hinner jag förhoppningsvis klart med Staden och KuHi på lektionen så kan jag fokusera på religionen hemma. Vore sjukt nice att inte behöva tänka på skolan i helgen när jag ska vara med Erik, hjärnan kan i vilket fall som helst inte fungera då! ;-) haha.

Men, nu ska jag packa och förmodligen ta en dusch snart. Later geeks! 


en gammal fining på Fredrik, linnea och mig! Finns risk att båda två mördar mig, men jag riskerar det ;) :*




Mystery of the missing earplugs

Ack, kära vänner you need not bother worrying about my earplug no more! Haha - all is well! Låg och gömde sig i den andra väskan! Idag blir det plugg-plugg-plugg, och imorgon eventuellt plugg hemifrån på förmiddagen :-) bara handledartiden i en halv timme där man kroppsligen behöver vara på plats! :-)

Så vi far la se hur soft dag morgondagen bjuder på!

För övrigt så har ni här mitt hårs utveckling sedan skolfotot! (ignorera mitt face och fokusera på håret!)
Bild 1: samma dag som skolfotot!
Bild 2: måndagen efter (3 dagar senare)
Bild 3: idag! Kanske två-tre veckor senare.
Så först är det en hel del kortare och nu en hel del mörkare! Kan tilläggas att bild 1 är stylad lite av syster så att lockarna skulle samarbeta, bild 2 plattat och bild tre au naturale! Så, fint eller fult?

 


Just my luck

Okej, så här är läget: mina hörlurars pluppar trillar av ett antal gånger per dag i fickan, väskan eller wherever de nu ligger. I morse när jag skulle flytta hörlurarna från en väska till den andra upptäckte jag att det saknades en plupp, så jag (duktig som jag är) lade ner den i den nya väskan. När jag väl kommer på bussen och tar fram hörlurarna så är det likförbaskat bara en plupp med! Så antingen har jag haft en fet jävla otur så pluppen trillat ur någonstans mellan hem och buss (how the hell would that have happened?) eller så trilla den ut på bussen (fast jag var noggrann as hell och undersökte området kring min plats.) Har jag rikigt tur så kanske den trillade ut hemma utan att jag märkte det. Och ja, hej och hå vilket sjukt ovärt inlägg. Så går det när en tonåring lider, då ska alla andra också lida med henne! Så pusshej! :*

Shit happens!

Vet att jag i förra veckan skrev att jag skulle berätta mer om vad jag gjort sen sist, men att det aldrig blev så. Ber om ursäkt för det. Därför får ni idag stå ut med både videoklipp och bilder! Kan säga såhär:

Har haft ett par faktiskt ganska kassa veckor, men desto bättre helger! :-*
En amanda har fyllt 18, varit hundvakt med Erik och i helgen var vi i Linköping och hälsade på världens bästa Tine och hennes karl Anton! :* Vi käkade tacos och mös på fredagen. På lördagen gick vi på stan, handlade mat och jag och Tine färgade våra hår medans killarna lagade mat :-) helt fantastisk helg! Hade ett breakdown kring 03.00 på lördag natt/söndag morgon och Erik var helt jävla fantastisk, fast mitt breakdown gjorde så att vi inte somnade före fem! Tycker så mycket mer om honom nu, om det ens var möjligt! :*

I helgen så blir det Uppsala och 50 års fest i smedjebacken, och den här veckan har faktiskt varit enkel hittills (så enkelt det kan vara när man är ensam), fram tills idag. Kändes lite tyngre idag, och vet inte om det har att göra med en allmänt dålig dag eller om det är stress ifrån skolan. Men ingenting ska få förstöra den här dagen alltför mycket, för idag fyller världens bästa kille år! Grattis på 25-års dagen, Erik! :-* <3 Hoppas du får en fantastisk dag! 

 

Songs to wish you a happy birthday!

- "You are the best thing that's ever been mine"


- Vet att denna film delats förut, men den förmedlar det jag själv inte skriver.
Grattis på födelsedagen hjärtat <3
"Your birth is definitely something to celebrate" - Edward Cullen, New Moon

Lite bilder som representerar vad som hänt sen sist


Tine med sin nya hårfärg bakar tårta i helgen! Ingredienser: Marängbottnar, hemmagjord chokladsås, laktosfri gräddglass! Garneringen: laktosfri grädde och bananer!
Var oerhört smarrig både som den var och efter att stått i frys över natt! 

Erik på väg hem från Linköping i Söndags.

Erik och Pompe! 
 
Erik briljerar med sina matlagningskunskaper! Lagar mat åt sina föräldrar.

 




Ny vecka, nya tag!

Ja, nu är det en ny vecka som man ska försöka pallra sig igenom. Prov, läxförhör och lite annat smått den här veckan. Nästa vecka är det ännu mer! 

Ska förmodligen hem till Robyn idag innan träningen, sen åker vi in tillsammans och tränar! :)


I'll tell you about the weekend later, för er som bryr er! :)
 
 

RSS 2.0