Sen senast

Ojoj, sen senast har det hänt massor. Jag har varit på kryssning, haft min första krogenrunda , blivit klar med rummet, träffat nya människor och umgåtts med gamla. Allting av det ovannämnda har varit riktigt bra och trevligt och jag önskar att jag hade uppdaterat om det tidigare. Men den har gången har det faktiskt inte bara med lathet och glömska att göra. Min Blogg.se app på telefonen har slutat fungera, trots en hel del försök att ominstallera och diverse annat. Och jag har helt enkelt inte tid att sätta mig vid datorn för att skriva ett ordentligt inlägg. Har haft saker att göra nästan hela tiden, och nu när sommaren snart är slut vill jag inte spendera tiden framför en skärm. (I denna storlek åtminstone ;) ) haha. 

Men, för att väga upp för min dåliga uppdatering så ger jag er två finfina bilder ;)


Hemma igen/powermeet

Kom hem från Dalarna i torsdags, där Tine hämtade mig och sedan åkte vi till brorsan som precis flyttat in i sin lägenhet! Sen åkte vi hem där jag bemött av bästa synen! Min syster, svåger och pappa har gjord mitt rum redo För målning! De har tapetserat och tagit bort alla min möbler och lister. Så himla underbart. Så i fredags målade vi nästan hela taket. (gjorde resten av det idag.) nu blir det en vända till på taket imorgon sen åker vi och köper väggfärg!! Har spenderat varje kväll sen jag kom hem på power meet, vilket är anledningen till att jag inte kunnat dela med mig av dessa (för mig) glada nyheter! Förhoppningsvis är allt färdig målat till på onsdag när jag åker på kryssning! På fredag kommer syster + svåger tillbaka för krogen utgång och då ska även möblerna in i rummet igen! Ska bli väldigt spännande att dela med mig av resultatet!!

Dalarna

Ja, jag är ju dålig på att uppdatera så det är väll ingen nyhet :)

Hur som helst, så befinner jag mig i Dalarna där jag varit sen i torsdags. I lördags gick jag på Ludvika festen med min älskade kusin Isabella och några av hennes kompisar. Vi kollade på youngblood (döm mig inte.) och byz. Båda var bättre än förväntat live och det var en mycket bra kväll! Vi träffade även en lagom dragen värmlänning som slog sig ned bredvid oss helt random. Vi spenderade den kvällen i Ludvika hemma hos morbror. (annars är vi i smedjebacken.)

Idag var det Borlänge som gällde men blev inget inhandlat förutom en medaljong. Är nöjd ändå. Om en vecka drygt fyller jag år, vilket resulterade i att min syster bjuder mig på födelsedagskryssning på onsdag! Så första kvällen som myndig spenderas på sjön! Ska bli väldigt roligt :)


Hjärtat <3


RSS 2.0