Call it a night

Nu tänker jag gå och sussa, tänkte bara jag skulle skriva ett litet inlägg som ett sätt att varva ned på. Är inte möjligt för mig att gå och sova direkt efter ett intensivt tentaskrivande. Nu är tentan åtminstone lite mer finslipad och ivägskickad till Mathilda.

Tänkte passa på att tala om också hade jag längtar tills jag får lägga upp före och efter bilder på nya lägenheten (och även bilder på hur min nuvarande/gamla lägenhet ser ut). Kommer nog dock dröja lite innan bilderna läggs ut då jag väntar tills möblerna är på plats. Just nu är det fortfarande papper och verktyg på golven så bilderna skulle ändå inte visa upp våra nya tapeter och golv etc. Därför väntar jag tills lägenheten är möblerad innan jag delar med mig av den, och det kan nog dröja eftersom det finns en del saker som måste bestämmas och sådant först. Dessutom så kommer inte vår fina soffa förrän om ett par veckor, så vi får se när bilderna dyker upp. Men upp ska dem. Jag är så nöjd med alla tapeter vi har valt ut så jag kan inte låta bli att dela med mig av dem. Bara för det kommer säkert alla ni tycka dem är skitfula. Prutt på er i sådana fall.

Kram och godnatt! 



tentastress i samband med flytt

... Var inte den smartaste idé jag haft.
 
Det var tänkt att dagen skulle spenderar med att flitigt arbeta på hemtentan, men ett tvättstuge pass satte käppar i planen. Hela eftermiddagen har spenderats i tvättstugan och hela kvällen i nya lägenhet. Det är ett mirakel att tentan ens har fått lite uppmärksamhet, vilket den faktiskt har. Håller på att bearbeta sista delen och måste skriva avslutningen så att bästa Mathilda ksn ge mig feedback i morgon. Detta känns viktigt då jag efter sju sidor fortfarande inte vet om essäns syfte ens uppfylls. 
 
Sitter just nu i bilen på g hem från nya lägenheten. Har varit där sen kanske sju och städat, skruvat och skrubbat. Så fort jag kommer hem har jag inte så mycket till val än att försöka övervinna den där jävla hemtentan så pass att all fakta åtminstone finns i den så att mathilda har någonting att kommentera. Förhoppningsvis är jag på rätt spår och imorgon kan spenderas till att bearbeta texten snarare än att komma på nya argument.
 
Kram
 
P.S. Snart upphör mitt fina bloggtema att gäll.  Njut medans ni kan.
 
 
 
 
 

Filmtips!

Jag har just nu paus i mitt novellskrivande. Man kommer inte många meningar innan man känner att en paus är nödvändig för att inte storkna. Är i slutet på den 16:e sidan och det går långsamt, men det går. Däremot så säger det ingenting om kvalitén.

Jag tänkte i min lilla paus ta och ge er ett filmtips (och förhoppningsvis fortsätta med det i framtiden) eftersom jag märkte att jag har en kategori som heter 'film' som inte är mycket använd. Jag tänkte då idag tips om filmen:

"G.B.F" - en high-school komedi som handlar om en homosexuell kille som halvt ofrivilligt trillar ut ur garderoben och får hantera konsekvenserna. Ganska underhållande tyckte jag, och sen så tycker ju jag att huvudrollen är en fantastisk skådespelare!

När vi ändå är på spåret kan jag även tipsa om "21 Jump Street" och "22 Jump Street", om ni mot förmodan inte sett dessa fantastiska filmer.

 

 
 

Hej igen!

Åh vad jag tycker bloggen är snygg just nu (med undantag för bilderna till vänster som ibland blir kant i kant)! Får prova på 'PRO' gratis, vilket jag då gjorde. Nu känner jag mig lite ledsen när jag inser att bloggen kommer återgå till sitt gamla tråkiga jag 2 april.

Ingen av mina snygga vänner som är duktig på sådant? I vilket fall som helst så har jag varit på humör för att skriva så jag tänkte göra ett kort inlägg idag också.


Var på stan tidigare under dagen och förberedde opponeringen till morgondgagens seminarie. Nu tänkte jag fortsätta skriva på min novell eller bok eller vad man nu vill kalla det för, som är uppe i 12 någonting sidor!
Jag tycker det är jätteroligt! Tack för mig för denna gång tror jag. Passa på att läsa bloggen nu under mars så ni får se lite fin layout! Som vanligt bjuder jag på en random bild i slutet av inlägget, denna gången från Gotland 2013!

Kram!

 

Long time no see..

... som Moany Myrtle skulle ha sagt!

Nu är jag här igen med ett lika överflödigt inlägg som alltid!
Jag tänkte bara uppdatera alla som bryr sig om vad som pågår i lilla mitt liv!

Först och främst så får jag och sambon tillträde till vår nya lägenheten i Uppsala den 13 Mars!! Då är det mini-renoviering dags så att den ser ut som vi vill. Golv ska bytas i kök och vardagsrum - alla tapeter ska bytas ut eller målas över och ny spis, diskmaskin, kyl, frys och mikro ska in i köket. 

Sedan blir det en hel del möbler som vi också kommer att köpa nya. Förmodligen soffa, garderober, köksbord, TV etc. Jag ser väldigt mycket fram emot att ta före och efter bilder som jag självklart kommer att dela med alla som läser den här fina bloggen. (På tal om fin, om man ändå var lika teknologiskt kreativ som man vore när det gäller att skriva eller fotografera. Då skulle kanske bloggen faktiskt se okej ut, small sidenote).


Vi har till 26 mars på oss att bli klar med det mesta, eftersom att alla vitvaror kommer då och ska installeras. Ska försöka få dit soffa och garderob till fredagen den 27:e och sedan på Lördagen kommer gammelsmurfen till Uppsala och är flytthjälp. Vi behåller vår gamla lägenhet till 1 April, då vi ska vara ute från den. Det ska bli väldigt roligt att dela med mig av alla bilder av lägenhet!

En annan sak som händer just nu är att jag på sista tiden saknat gamla goda gymnasietiden när man fick sitta på lektionerna och skriva noveller och dylikt, så jag har faktiskt påbörjat en novell. Mest för att det är kul och för min egen del. Men om den blir tillräckligt lång och jag känner mig nöjd så kanske jag publicerar den på Wattpad.com. Har ni inte varit inne där så rekommenderar jag er starkt att göra det!! Jag hittade dit redan i gymnasiet när min kompis Robyn hittat en "bok" där som hon tipsade mig om. Tappade dock bort hemsidan men hittade tillbaka dit för ett par år sen, strax efter studenten tror jag. Har läst många bra historier där, och en del är riktigt proffsiga och har t.o.m. lyckas blivit publicerade. En av mina favoriter är "My Life With The Walter Boys" av Ali Novak, som finns att köpa på iBooks. Den är verkligen super! Om ni nu gillar att läsa lika mycket som jag, så är det bara att kika in där så har jag gott om tips till er.

Tillbaka till min historia. Ja, jag har beslutat att försöka skriva den på engelska (vilket får mig att känna mig extra otillräcklig). Det är dock ganska roligt, och känns rätt bra, eftersom att jag ändå bara läser böcker och historier på engelska nu förtiden. Funderar på att döpa novellen/boken (vi får se hur lång den bli) till "Somewhere Else" men det kommer tiden att utvisa när jag ser mer hur historian utspelar sig. Just nu är den ungefär 8 sidor lång i word, och jag är inne på det andra "kapitlet". Det är en tjej som flyttar utomlands (Seattle) för att studera i ett år. 
Jag går runt hela dagarna och det riktigt kliar i fingrarna för att jag vill skriva, vilket jag faktiskt ska göra nu. Eller ja, snart. Så fort jag lagat mat.

Så jäkla skönt att sitta här på bloggen och ordbajsa. Är rätt säker på att det är många onödiga utfyllnadsord och syftningsfel, men jag gillar att ha ett forum när jag får vara så!

KRAM TILL ALLA SOM LÄSER, VILKA NI ÄN ÄR!!


här bjuder jag även på en bild från poolen på hotellet vi bodde på i Turkiet i somras. 
 




RSS 2.0