Jasså

Helt förvirrad och borta och vilse i Smedjebackens krogasljungel. Helt Crazy och inte alls förvirrad :-)


hejdå!

Hejdå älskade vän! Ses när du kommer tillbaka, hoppas du lyckas skriva lite under din vistelse så jag kan hänga med i svängarna! Ha så kull! 


Christmas shopping!

Hm.. Nu är de sista julklapparna inhandlade (om jag inte kommer på någonting sista minuten) och ska slås in i veckan!
Det var systrarnas julklappar som shoppades nu och jag har inte någon jävla aning om vad den ena vill ha så hon får väll nöja sig då. Köpte nå kul tyckte jag. Snart jul! TJULULULU!!

Veckan som varit, gott och ont

Ja. Har haft en fruktansvärt bra, och en fruktansvärt dålig vecka. Nu kommer det komma detaljer så det här inlägget kommer bli tråkigt och prata mycket om sjukdom så om ni inte vill läsa just det här ömkliga inlägget - skip it! :)

Veckan började med att jag fick träffa världens bästa denice! Ja, imorgon pyser ju hon till Kanada till 20 januari. Ha en bra resa kära vän! Ta massa kort och tänk på mig ;) Kidding, sort of.

Tisdag var ganska händelselös. Skola, plugg och mat. 
Onsdag - helvetet brakade lös. Fick en sjujäkla huvudvärk. Hela huvudet kändes tungt och min kroppstemperatur var väldigt hög sen på kvällen. Men det var trots att jag var dålig en intressant dag i skolan - vi fick höra en föreläsning av en författare som hade varit med om mycket, för att utrycka sig milt. Det var en jättebra föreläsning faktiskt. Väldigt intressant och gripande.

På torsdagen och fredagen förblev jag hemma från skolan och hade verkligen noll energi. Blev även ännu sämre på fredagen. Kunde typ inte äta någonting eller knappt gå, men var inte någonting smittsamt at least, så lyckades pallra iväg mig på The Hobbit! Med lite hjälp av Erik som tog mycket bra hand om mig.
Inte pigg varken lördagen eller söndagen, men jag började väll bli bättre i alla fall!

Idag pallrade man sig mot vilja till skolan - så att provet blir avklarat. Sedan får vi se vad som händer resten av veckan. Känns ju som att man inte kommer göra bra ifrån sig på provet i alla fall. Har ju inte haft nå koll på hjärnan så ingenting har förmodligen fastnat, plus att man är slut nu så kommer säkert knappt kunna skriva någonting på provet. Men ska göra mitt bästa så får det duga! Blir det omprov så blir det, är ju i alla fall här och försöker! Tack och bock.

Känns som hela livet

I gåt hade jag varit tillsammans med världens bästa kille i fyra månader. Och har inte ens gått fem månader sedan jag träffade honom. Och ändå kan jag knappt minnas hur saker var utan honom! Känns som jag känt honom mycket mycket längre. Underbart.

Älskar dig!

 


RSS 2.0