Midsommarhelg

Midsommarhelgen har bjudit på både det ena och det andra. 15 - 20-tals myggbet, ett halv rivet rum, träningsverk som följd av fredagens hårda dragkamp, släktträffar, sevallas årliga brännbollsmatch, en dansande farbror och prat med goda vänner. Allt som allt klassar jag detta som en bra midsommar! (förutom mina sjukt svullna ben och armar till följd av betten)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1169348/images/2012/pic_207221824.jpg" class="image">


Saknad

Känslan när man kommer hem efter en helg borta och kan slänga sig i sin egen säng. <3 skönaste som finns! Haha är alltid den jag saknar mest när jag är bort (och lilla Doris såklart!).
Hur som helst är det sjukt skönt att vara hemma igen. Planerar att njuta av (resten av) kvällen!


Bilden är från bröllopet jag var på i April. Skriver just nu från min telefon så finns endast ett begränsat urval av bilder då!


Fixar

Håller på med förberedelser inför ikväll, som jag ser fram emot väldigt mycket!
Har dukat bordet, marinerat köttet, ställt fram ingredienser och fritösen och grillen! Ska bli mycket roligt ikväll!! <3


About a boy

Sitter och tittar på about a boy och tycker jag känner igen ungen, när jag checkar imdb (som är min bästa vän <3) och inser att han är med i x-men; first class och dejtar Jennifer Lawrence. Kände mig som den flingätande "he Will never have a girlfriend!" meme:n från 9gag. (kan tillägga att pojken i fråga Heter Nicholas Hoult och att han har aged like a boss)


Uschhhhh

Städar rummet, och trött som man blir efter ett tag tänkte jag ta en paus genom att softa lite i sängen, men universum hade andra planer. När jag ligger där och myser med min favoritkudde ser jag någonting i ögonvrån, som jag trodde var en fjäder från dunet eller något, nädå. Lyfter på huvudet för att undersöka saken och ser en hårig jävla spindel. Min instinkt sa spring därifrån, men jag lyfter kudden (tillsammans med spindeln) och dumpar den utanför rummet. Stänger dörren fort som fan, och nu är jag fast här. Underbart. Jag är ensam hemma, och inlåst i rummet tills någon kommer och tar bort spindeln. Inte riktigt så jag hade planerat att spendera dagen.. Vem vet hur många spindel kompisar den har??? Jag håller på att få en hjärtattack.


RSS 2.0