My pal

My pal just went home.. Yes ms. Hedlund åkte hem för en liten stund sen och jag har redan startat upp Sims (y) vi hade en kul kväll, men skräckfilmsmaratonet blev lite läskigt då vi inte blev rädda. Jag som hört att hostel 2 ska vara det. Så det blev en liten besvikelse


Fail

Skulle baka Kladdkaka (som jag är bäst på, i might add) men det slutade med att degen blev typ en pepparkaksdag, väldigt fast.. Det här receptet har aldrig blivit så förut, men ja sånt händer väll! Får se hur den blev sen


On the road

On the road again. Just klivit på tåget som tar mig mot Västerås. Har haft en helt sjukt underbar helg, någorlunda drama fri. Påskafton bjöd på ett vackert bröllop och en skön bröllopsfest. Många trevliga människor överallt ifrån. Detaljerna håller jag för mig själv tills vidare, och bilder kanske det bjuds på senare.


Spontanitet

Varför är det alltid de spontana sakerna man gör som är roligast? :) det är alltid då man har skitkul och inte vill dra hem, fast man inte kan stanna kvar!

Spela roll, jag njuter av tillfället och tänker att det är bäst att sluta med flaggan i topp.
Tack för åkturen thea/Fredrik och passagerare !


Älskade

Mini-roadtrip med söta Thea och Linnea! Thea är chaufför för kvällen ;)
Åkte ner till Kajen och käkade / fikade. Träffade Anna som betalade mitt ficka eftersom mitt kort krånglade. Nu sitter vi utanför Coop på röda torget och chillar! :)


Tid tid tid

Fy f.. Vad tid det tar! Har jobbat non stop sen senaste inlägget och kommit ingenstans! Nu tar jag en vattenpaus och sitter i soffan och ser på mitt stökiga rum... Ska dela med mig till er också.

Hoppas att det går fort nu, börjar tappa suget haha! (y)


Storstädning!

Ja, idag blir det storstädning av rummet. Lika bra att göra det idag, för imorgon bär det av till Dalarna och jag är inte säker på att jag hinner hem innan lovet är slut! :)
Jag har hunnit med lite granna, men det är ändå mycket kvar. Känner jag mig själv så kommer jag ändå inte städa upp allting helt hahah..
Men nu är det påsk och rummet förtjänar att vara fint.
Hittils har jag hunnit plocka ihop tvätt, slänga in en maskin, rengjort fönsterbrädorna, ställt dit nya blomkrukor och bäddat sängen.
Nu till golvet.. Lord have mercy!


lo e mia cugina Isabella.

Tack för en underbar helg alla inblandade!

Hade sjukt kul hela helgen! Slagga hos beccis på fredagen och sen på lördag kväll/natt så var vi hos KP och grattade honom. Hade störda samtal med Linnea , Linus och Fredrik som alltid! Förstår inte hur vi kan vara så totalt fucked up! :)
Igår så körde jag fram och tillbaka till vittinge och sen till Erikslund och det gick skitbra! Idag har jag möblerat om lite granna och byggt ett kick-ass hus på Sims. Ikväll så kommer även "I Rampluset" installeras på lilla macce-boy.


RSS 2.0