Torsdag

Skön skoldag. Alla mina ladies var samlade för första gången på ca en vecka! :-* bitches be back!

För övrigt hade jag bara två lektioner, vilka båda var lugna och sköna. Så slutade 11.40 idag! Har varit hemma och försökt packa inför i helgen, men har haft jätte svårt att bestämma vad som behöver tas med. Det gäller att prioritera och tänka till när man ska få ner allt man kan tänkas göra under en helg i en liten väska!
Men nu tror jag är rätt nöjd! Ska kolla lite ikväll och se vad planerna inför helgen är! :-)

Har haft emotinal rollercoaster hemma idag igen! Tre senaste dagarna hAr varit helt Fucked up. Det konstiga är att hag egentligen är hur glad som helst, men är ändå sur! Menmen, går väll över snart :-)

Köpte detta idag! Busskort mellan Uppsala - Västerås! :-) spar ca 1500 kronor om man jämför med att betala varje resa åt gången! Gött! :-)
nu myser jag med glee season 3! :-)


Waiting

Hade en helt fantastisk helg, as per usual :-* kan inte ha annat när man få vara i närheten av Erik :-)

Och som vanligt så känns både soffan, sängen och rummet både ensam och kallt. Ska försöka kämpa mig genom den här veckan bara så är det bra sen :-*

Idag var en bra dag i skolan! Linnea kom tillbaka, Hanna gaddade sig och vi slutade ett! (gotta love tuesdays)
Sen så gick den nerför så har mått skit sen skolan slutade typ. Underbart!

Nu tittar jag på film och saknar Erik with all My heart.


Tillbaka till vardagen

Ja, efter varje bra helg kommer en trist vardag. Jag brukade vara världens mest bekväma människa. Att vara hemma och göra ingenting var toppen för mig. Nu känns allting ganska grått och tråkigt, åtminstone just nu. Självklart så är jag inte olycklig, tvärtom! Jag är toppenlycklig, bara det att det är någonting som saknas i veckorna! Hursomhelst, så ska jag få träffa min kära Denice i veckan och prata med henne om allting som gör med ledsen, och allting som gör mig glad! Ska bli skönt att få träffa henne och höra whats going on with her! :)

Igår kväll klippte jag mig, så nu är jag rätt så kortklippt :) (jämför med förut). Har ännu inte sett hur håret ser ut au naturale! Får se ikväll när jag låter det självtorka! 

En låt som jag tycker är fantastiskt bra, och med känslan han sjunger den i avsnittet får mig att tänka på en viss person! :)





Sen senast

Ja,vad kan ha hänt sen senast? Inte mycket såklart ;-)

Erik kom till mig i fredags och vi hade det rätt gött trots min dumma hals!
Tog det lugnt på lördagen sen åkte vi till Uppsala och åt på Texas Longhorn med hans syster, svåger + svågers släkt! Riktigt trevligt var det. Gick på bio med Erik och ett par till Och såg nya resident evil filmen. Riktigt bra film faktiskt, plus en rolig kommentar från en i salongen. Allt som allt en trevlig helg, tycker jag själv!


Så här soligt var Västerås för bara två veckor sen, ack så vackert!


Work it

Jamen nu är det städningsdags och sen lite plugg om det hinns med. Jag vill ju inte att karln ska skrämmas iväg ;-)

Vanliga människor visar i vanliga fall inte sina hemskheter men tror att ni tycker om mig ändå så här har ni en fin bild på mitt bombnedslag!


Vuxenpoäng och helgen som varit

Okej, för det första så vill jag bara säga att här sitter jag, i min systers lägenhet vid mälaren, och fyller i min nya kalender samtidigt som jag skriver en inköpslista och dricker varm choklad för att lindra min irriterade hals. Borde inte jag få vuxenpoäng för det? Åtminstone för kalendern och inköpslistan...
Kalendern behövdes verkligen för läxor och resor hit och dit börjar bli svåra att hålla koll på och det är mycket lättare att hålla koll på dagarna nu! (hoppas åtminstone att det blir det) inköpslistan är mest en safety-check så jag inte glömmer någonting ikväll när jag ska shoppa hem saker tills bästa uppsalabon kommer till västerås! :-*

För det andra, så hade jag en sjukt underbar helg. Helgen var så bra, att jag nästan fortfarande lever på den.
Hela den här veckan har (förutom en kropp som visar tidiga förkylningssymptom, som t.ex. en brutalt svidande och irriterad hals. Håller tummarna att jag är frisk!) har känts så bra och dagarna enklare en vanligt tack vare att jag hade en så bra vistelse i uppsala/dalarna. I korta drag så kan jag sammanfatta helgen utan att vara för detaljerad! 
På fredag eftermiddag begav jag mig till Uppsala för att hälsa på världens bästa, och jag skulle få träffa hans föräldrar för första gången (nervigt som sjutton!). Det kändes dock inte så farligt när jag väl var där, och båda två var så himla trevliga och roliga. 
Lördag morgon begav vi oss mot Dalarna, via Västerås och sen Fagersta där vi hämtade upp min mor. Väl i Dalarna dyker visst hela tjocka släkten upp, till min surprise. Så det blev ingen mjukstart för Erik där inte.
Spenderade större delen av eftermiddagen där och sen begav vi oss hem igen (ännu en gång via Fagersta och Västerås). Vi släppte av mamma och stannade sen till på Pizza Palace i Västerås och åt lite kvällsmat innan vi fortsatte färden hem mot uppsala. Väl i uppsala så åkte vi ner till kulturnatten där jag fick träffa ett par kompisar till Erik, hans svåger + andra närastående människor. En riktigt bra helg helt enkelt.
Utom dessa händelser så har jag bara spenderat helgen i min darlings lägenhet med honom.

Ursäkta mitt på tok för långa och ointressanta inlägg, men hade en så bra helg att jag var tvungen att berätta för någon, och vill inte trötta ut mina kära vänners öron ;-)

Jag har verkligen världens bästa man, som står ut med mig och min knasiga släkt. 


En låt som är min tröst när jag inte får se honom i veckorna!



Uppsala/dalarna

Sitter i Uppsala nu och äter frukost, sen står det bara en dusch på schemat. Sen bär det av till min släkt! I Dalarna!


Plugget

Läser religionen från början idag, då jag inte läst någon av de läxor vi haft hittils. Finner det faktiskt mycket intressant, några frågor som kom upp här i texten är
"vad ger mitt liv mening? Hur blir jag lycklig? Vad är det mest värdefulla för mig?"

Vad säger ni, få läsare? Har ni svar på dessa frågor? :*


En helt vanlig torsdag, eller?

Är hemma från skolan idag! Tar dagen i akt till att både plugga och städa. Jag väntar på att tvätten ska torka så jag kan börja planera vad jag ska ha med mig till uppsala imorgon! sådant kräver planering förstår ni. 
Städningen pågår för fullt också, håller på att packa in de kläder som inte ska med i byrån igen så att soffan går att sitta i. hihi! Kvar på agendan; städa undan prylar, dammsuga, flytta från gamla till nya skrivbordet(om det finns tid till det) in till stan och handla med farmor (möjligtvis.) och som alltid, plugga!
Vore skönt om man inte behövde sitta med sådant tråkigt som matte i helgen, när jag bara vill spendera tid med my man! :) 
Alltså helvete vad jag ser fram emot helgen! Här kommer en låt som spelas ganska flitig av mig nu för tiden, och som jag verkligen älskar! Får mig att tänka på min uppsalabo! :* <3



Decisions, Decisions

Pratade i telefon med bästa igår i över en timme, sjukt mysigt! Vi diskuterade vad vi skulle göra i helgen och kom fram till att vi nog åker till Dalarna över dagen på lördag! Kommer övriga helgen befinna mig i Uppsala för de som undrar :-) Riktigt mysigt att höra hans röst sådär mitt i veckan :-*

Nu väntar jag på bussen som ska föra mig mot stan och skolan, jag är fruktansvärt bad ass.


När tiden inte räcker till

Har haft en ovanligt bra dag idag! Vet inte varför, och det gör det bara allt härligare :-D

Har utöver den vanliga skoldagen jobbat lite med projektarbetet, gått på stan en snabbis och sen gått hem till min kära syster där en viss Emme var! :-) som vanligt var klockan efter sex. När jag kom hem och nu står matte och förhoppningsvis lite städning på agendan! Hoppas matten samarbetar annars kommer den strykas. Har fram till nio på mig att vara duktig sen så är det sitcom tisdag och det missas inte utan en anledning!


Vad säger ni om den där myshörnan? Skulle inte tacka nej till den där badass sängen/soffan :-)


Hemfärd

Sitter på buss 774 på väg hem från Uppsala just nu. I Uppsala finns världens bästa människa, som jag redan saknar något otroligt! Värker i både kropp och sinne. Bara att kämpa igenom en vecka och sen så får jag träffa honom igen!

Världens bästa <3


RSS 2.0