Seg, och här är min anledning + välkomna till mitt längsta inlägg någonsin

Okej, sedan tisdagen den 13:e november har jag sovit hemma i två nätter. Resterande nätter (utom en) har spenderats i uppsala hos Erik. Det har varit mysigt (: Vi har alltså sett varandra varje dag i 15 dagar idag!
Sen ska vi ses hela helgen också, och på måndag. Då kommer vi ha setts varje dag i 19 dagar! Blir säkert fler i nästa vecka! Så här ofta har vi aldrig setts. Så jag har haft riktigt mysiga veckor. Vad har jag hunnit med då? Ja, den 13e såg jag breaking dawn pt. 2 vid midnatt! Då var man lagom mosig i skolan där på onsdagen. På torsdagen såg jag Breaking Dawn i uppsala igen, med Erik. Gud, det känns så längesen att jag knappt minns vad som hänt! Jo just det! Det var ju nollningsfest där på fredagen, och sen tillbaka till uppsala igen på lördagen. Skolveckorna har också varit lugna. Ledig här, ledig där. Nationella förra veckan, tror det gick bra. Den kvällen spenderade jag i Eriks soffa och tittade på Burlesque, Skavlan, Revenge och Svampbob. Hade en liten myskväll like the good ol' days medans karln var på Friends Arena och tittade på epic Ingrosso och hans vänner , också kända som Swedish House Mafia ;)

På lördagen vankades två års kalas och jag fick se min storasysters söta kissemisse för första gången! En riktigt söt och liten tös, som (vad jag vet) än så länge fortfarande är namnlös. Har dåliga nyheter vad det gäller den katten dock. Visar sig att den där "seriösa" kattuppfödaren inte var så seriös, och att katten inte bara är undernärd (väger 90g) utan också förmodligen har en bruten svans och lite annat! Men, vi hoppas att lille skrutten ska bli bra igen och att allt går som vanligt. Sedan fick jag träffa min Linköpings syster och hennes karl - och jag ser verkligen fram emot att få träffa deras framtida dotter som nu har fått ett namn! (det här är långt i framtiden, she is NOT pregnant.) Den lördagen var också det andra dygnet som jag spenderade hemma på väldigt länge, känns det som. Sedan söndagen har jag varit i min nya bostadsort (joke, så skit inte ner er) hemma hos hjärtat, och idag är jag hemkommen till "VÄSSAN" som alla säger när de besöker sin gamla hemstad ;-). Så långt har jag inte kommit - Västerås är fortfarande Västerås. 

I går var vi och firade Eriks moster som fyllde år. Samtidigt kom det första lagret snö och täckte den gråa marken.  Detta ledde självklart till krig mot Erik, även om han inte kunde kämpa tillbaka riktigt ordentligt då jag bar glasögon. Haha! Hans syster skulle också få en snöboll på sig, men Erik missade och träffade sin stackars mamma i stället. Ja, så här mycket vill ni kanske inte veta. Men jag hade det riktigt trevligt i alla fall. Tror inte jag skrattat sådär mycket på födelsedagsfika (utom eventuellt när Conny drar igång sina konspirationsteorier om Lejonkungen. Har ni inte hört att Mufasa är rasist? Och när Sabine skrattar utan att andas.) någonsin. Hade helt enkelt riktigt trevligt. Fick se en bild från när Erik var liten, och det säger man aldrig nej till. Fick höra lite war stories också haha. Helt enkelt så mysigt! Och sen igår... då jävlar... BILJETTER TILL SUMMERBURST 2013 (Stockholm) vilket innebär att även jag får se.... SEBASTIAN CARMINE INGROSSO! Plus att jag får spendera två dagar med hjärtat i Stockholm, vilket är belöning nog :-*

Idag var jag på SACO mässan, och jag känner mig möjligtvis lite bättre nu, även om det inte är mycket. Svängde förbi 3 butiken med pappa på vägen hem också, spanade in en Galaxy SIII, men jag vill nog tänka på saken lite innan jag ruinerar mig själv i ytterligare två år! Jag menar, februari 2015 here I come!


Imorgon så ska jag ha det mysigt bara, sen på lördag är det julshopping. På söndag skulle jag tro att vi åker hem tidigt till Uppsala för eriks mor fyller år då. (min bror med som fyller fabulosa 22 år, grattis bästa!). Broder jobbar tyvärr då så det blir inget firande av honom denna helg. 

Nu får det lov nog att räcka för kvällen. Gick upp fem i morse och är lagom mosig i skallen. Plus att Mr. Erik A.G. (haha) Dahlin (sorry love ;) :*) ser på homeland så jag är ändå forever alone här borta. Ha de gööööött

Sorry for the long post. Heres some pictures, instead of a potato.


Fick nyligen tillbaka Mackan, men har inte hunnit lägga tillbaka alla bilder än. Så 9gag får stå för underhållningen.


Jamen varför inte?

Jodu så att det. Nu smäller det!
Matteprovet avklarat, skönt som bara den! Fick nyss reda på att vi har börjat med stress-arbetet inom psykologin, vilket jag inte var medveten om. Jag måste sluta vara sjuk. Äschdå, det fixar sig.

Erik är hemma från London, och jag fick träffa honom i söndags för första gången på (vad som känns som) riktigt länge, inatt får jag se Breaking Dawn del 2 och sova hos Jonatan med Robyn. På torsdag har jag endast en lektion (vilket blir bitterljuvt då jag ändå måste ta en buss på eftermiddagen), och sen får jag se älskling igen!

Livet känns helt enkelt ganska bra just nu, även om det är mycket i skolan! Efter en icke-bra helg så känns allting extra trevligt nu. Tummarna för att det fortsätter såhär!

Sååå.. breaking dawn ikväll, end of an era. Vad ska man göra nu? Följt serien sen 2008. Vet inte om jag är glad eller ledsen. Ska bli spännande att se filmen, då man längtat efter den här uppgörelsen länge. Men sen är det slut.



Så ved du det ihvertfald nu


<3




Helg som förr i tiden

Var med gänget igår, synd att inte alla kunde vara med dock! Men det var kul att de som väl kom var där :)
Riktigt trevligt att se alla igen. Hade inte sett David och Fredrik sen juli! Linus och Björn träffar jag ju oftare, Denice med!

Ví lagade tacos tillsammans och åtnjöt sedan denna goda måltid. Like the good ol' days.
Dessa fina människor sällskap gjorde att jag var på gott humör större delen av tiden! Självklart får man ju fortfarande lite nedförsbackar. Som en berg och dalbana. Men jag hade ändå riktigt trevligt. Hade nog inte överlevt hela helgen utan en sådan där mysig kväll med vännerna!

Nu sitter jag här, ensam på en lördag. Det var längesen sist! Tankarna flödar och matteboken ligger bredvid mig. Tycker det är svårt, så jag vill göra allt jag kan inför provet på tisdag! Har man gjort allt man kan så kan man inte göra mer sen. Nej, nu ska jag försöka fortsätta lägga tankarna matten. Ett desperat försök till att distrahera mig själv. (utöver att få bättre betyg på provet.)
her

You For real?

On My way to the big city, vilket är nice.
Tror jag kan mitt tal ganska bra, vilket är nice.
Symptom som jag hade i ettan återkommer - vilket inte är nice för det var inte alls en rolig vecka!

Men alltsomallt är livet ganska bra!
På fredag är det filmkväll med det gamla goa gänget. Både avloppet, plantan och Maul kommer!
Förhoppningsvis blir dessutom sjuka lilla jag bättre när jag får se Erik. Tänker på så mycket annat än mina problem då!

Is this Shit true? What kind of sorcery is this?


I don't want to be

... anything than what I've been trying to be lately!!!!
Har första säsongen av One Tree Hill på i bakgrunden när jag sitter här och klickar på min minimala lånedator! är inte större än ett kuvert nästan, usch och fy! Men skönt att ha en dator i alla fall :) så har jag någonting att ha med mig hem till uppsalabon när jag ska dit imorgon :)
Ska strax skriva ut mina papper inför nationella så jag är så förberedd som möjligt! Fick input att snälla Sofia och Felix idag, vilket hjälpte väldigt mycket! Tack Sofia! :)

Ska bli så kul att se sweetie imorgon :*

BECCIS - FILMKVÄLL!! SNART!!! :P

Thats all for now. Ska tillbaka till att Skypea med Erik :)

Hem

På väg hem från Uppsala nu, känns sådär! Har haft ett par underbara dagar trots att man pluggat och varit sjuk sen i onsdags.. Känns ju som att informationen fastnat sådär mycket. Hjärnan är inte riktigt på hugget när kroppen försöker bli av med virusen. Usch och fy! Tur att man haft en bra caretaker som fått en att känna sig lite mindre sjuk! Nu sitter jag på bussen och pluggar i ett sista tappert försök att få samhällen att fastna. Vore sockersött om provet gick bra, trots sjukdom och annat drygt!


RSS 2.0